• Tijdsduur: 2 x 50 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Oktoberfeest show
Volledige prijslijst

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken?

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Das Riessengrosse Oktoberfest

Wilt u Das Riessengrosse Oktoberfest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Das Riessengrosse Oktoberfest

Al geruime tijd treden de drie heren van Die Tolle Leute op als "Deutsche" tape-act.

Diverse feesttenten, bedrijven, carnavalsverenigingen en overige organisaties hebben inmiddels gebruik gemaakt van de energie en muzikaliteit van deze powerschlager vrienden.

In 2010 waren ze onderdeel van vele grote oktoberfesten en waren ze te gast bij de opening van het (aprés)ski seizoen in Westendorf in Oostenrijk. Ook komend skiseizoen zullen Die Tolle Leute weer te gast zijn in de diverse wintersportgebieden en zullen ze weer onderdeel zijn van vele Oktoberfesten.
Met bekende hits als "Cowboy und Indiäner", "Viva Colonia", "Festival der Liebe", Hey wir wollen die Eisbährn sehn, en "Sierra Madre" is het iedere keer weer een schot in de roos met deze drie Duitse mannen.

Een enorme dosis enthousiasme, een erg energiek optreden en veel interactie met het publiek zijn de speerpunten van een optreden van Die Tolle Leute.
De beste schlagerhits komen voorbij en zullen ongetwijfeld leiden tot een volle dansvloer en een hoog meezing gehalte. Feest en stimmung gegarandeerd dus met deze 3 knotsgekke Duitsers.

Vanaf najaar 2011 komen de heren van Die Tolle Leute ook met een familiënshow van 2 x 50 minuten genaamd : Das Rießengroße Oktoberfest. Voor deze spectaculaire show zullen Die Tolle Leute uitgebreid worden met drie bijzonder appetijtelijke danseressen "Die Heimat Tänzer", zangeres Monika, en Knut de CO2 Eisbähr.

Deze show is exclusief ontwikkeld voor de Heineken Oktoberfesten van 2011 en zal na 31 oktober ook beschikbaar zijn voor overige aanvragen.

Natuurlijk zal de tape act Die Tolle Leute van 30 minuten ook gewoon beschikbaar blijven.

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Das Riessengrosse Oktoberfest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Das Riessengrosse Oktoberfest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Das Riessengrosse Oktoberfest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Das Riessengrosse Oktoberfest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.