Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Das Festteam boeken?

Das Festteam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Das Festteam

Wilt u Das Festteam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Das Festteam

Das Festteam, die niegel nagel neue Party-Sensation aus die Heimat! Über falsch und Über gemutlich! Mehrmalls gekrönt als bester Party akt von Deutschland!

Das Festteam, de spiksplinternieuwe partysensatie uit de Heimat. Een beetje ondeugend en gegarandeerd gezellig. Meermaals bekroond als beste partyakt van Duitsland.

Maximale feestgarantie met een uniek en innovatief repertoire met de grootste wereldhits in een kostelijke Duitse uitvoering. U gaat beslist 'los' tijdens een optreden van deze beide feestbeesten.

Das Festteam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Das Festteam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Das Festteam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Das Festteam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Das Festteam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.