Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dario boeken?

Dario boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dario

Wilt u Dario direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dario

Dario werd geboren op 30 december 1963 en begon te zingen op zijn 21e jaar. In het jaar 1996 begon Dario met beats onder bestaande nummers te zetten. Het eerste nummer waar dit mee gebeurde was ‘Zij gelooft in mij’ en al snel volgde het nummer ‘de Clown’. Dit werd een groot succes en maar liefst 2 albums wist Dario vol te zingen met covers in een nieuw jasje. Een nieuw tijdperk van Apres Ski was geboren!

Na een aantal jaren zulke nummers te hebben gezongen werd het tijd voor iets anders. Na zijn real life soap bij SBS6 ging Dario in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Dit was het begin van een nieuw tijdperk met eigen nummers als ‘Je hoeft me niet te zeggen’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’. Inmiddels heeft Dario al 5 albums, 3 dvd’s en vele singles uitgebracht. Ook heeft hij in al deze jaren vele duets gezongen met artiesten als Imca Marin, George Baker, Jan Vayne, Suger Lee Hooper en Deff Rhymz. In 2010 gaf Dario een concert in Claus Event Center te Hoofddorp ter gelegenheid van zijn 25 jaar artiest zijn.

Tijdens de opnamens van 'Meeuwis en de Mol maken vrienden', welke uitgezonden is op 12 november 2014, kwam het idee van Guus Meeuwis om Dario een nummer van zijn repertoire te laten opnemen met de titel ‘Ik ook van Jou’. Dit nieuwe nummer zal begin januari uitkomen en is weer ouderwets omgebouwd tot een Dario nummer. Ook werkt Dario op dit moment aan zijn nieuwe album, welke medio 2015 zal uitkomen. Dit album zal wederom vol staan met allemaal gezellige meezingers.

Dario boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dario zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dario wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dario. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dario te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.