Twilight Entertainment

     
Dardevils boeken / inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: 2 x 60 minuten ook mogelijk
Volledige prijslijst

Daredevils boeken?

Daredevils boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Daredevils

Wilt u Daredevils direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daredevils

De nieuwe sterspelers: DAREDEVILS Deze hagelnieuwe band onder het management van The Dirty Daddies is de frisse wind in het hedendaagse coverband circuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen gaat worden. Mash-ups van tien minuten met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang drinken en meeschreeuwen.

As we speak zitten de heren in de studio en in de repetitieruimte om de veldtocht voor te bereiden. Eerste wapenfeit is een demo van een van de mash-ups die je via deze link kunt beluisteren:

Wat kun je verwachten van DAREDEVILS ?

- subliem gesmede mash-ups met geniale en verrassende combinaties
- het beste feest van het jaar, voor alle leeftijden
- een repertoire dat uitnodigt tot schaamteloos dansen & meezingen
- een garantie voor de day-after met schorre kelen, katers en vermoeidheidsverschijnselen

Een piepkleine greep uit een monsterlijk repertoire:

Don Henley, Foo Fighters, Toto, Neon Trees, Status Quo, Usher, Bon Jovi, Queen, Metallica, ZZ Top, Katy Perry, Whitney Houston, The Rolling Stones, Snap, Kim Wilde, Taio Cruz, Liquido, Golden Earring, Michael Jackson, Pitbull, Muse, Aerosmith & veel meer!

Daredevils boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daredevils zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daredevils wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daredevils. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daredevils te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.