Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Darcana boeken?

Darcana boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Darcana

Wilt u Darcana direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Darcana

De vuur en slangenshows van Darcana bevatten allemaal de volgende elementen: vuur op het lichaam, vuur in de mond, vuurspuwen en diverse slangen van klein tot een python van +/- 4 mtr. De shows worden begeleid door prachtige muziek en schitterende kostuums.


The Legend
In ‘The Legend’ brengt Darcana een adembenemende show met vuur & slangen die uitstekend te plaatsen is in een piraten-, muiterij of middeleeuws getint feest. “Een legende, in de kwade zin des woords. Dat is zij ...... die onbekende zeevaartster. De angst van alle zeebonken, admiraals, maar ook van andere piraten. Haar kwade verwrongen geest zorgde voor onbeschrijflijke en afschuwelijke taferelen, overal waar zij voet aan land of aan boord zette.....

The Ceremony
In ‘The Ceremony’ brengt Darcana een mysterieuze show met vuur & slangen die uitstekend te plaatsen is in fantasie, griezel en mysterie getinte feesten. Tevens is deze show ideaal voor produkt-presentaties en openingen. Het licht dooft .... een schim van een magische verschijning wordt zichtbaar .... angstaanjagende koormuziek.... pentakel.... fakkels..... rook en slangen! Een zeer indrukwekkende show!

Oriëntal Magic
In ‘Oriëntal Magic’ brengt Darcana een prachtige show met vuur & slangen die uitstekend te plaatsen is in Oosters getinte feesten. Tevens is deze show ideaal voor feesten zonder een thema waar een verzorgd maar indrukwekkend kijk-spektakel gewenst is. Een adembenemende, Oriëntaals getinte show die door de beheerste muziek en luxe uitstraling een sfeer achterlaat als dat van een Oosters sprookje.

Darcana is een combinatie van schoonheid & spanning!

Darcana boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Darcana zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Darcana wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Darcana. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Darcana te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.