Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dar al Mouzika boeken?

Dar al Mouzika boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dar al Mouzika

Wilt u Dar al Mouzika direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dar al Mouzika

Dar Al Mouzika speelt muziek uit de Arabische en Mediterrane wereld, gemengd met invloeden uit pop en latin:

Een spannende warme sound met oriëntaalse melodieën, een Mediterrane feel en edgy noord-Afrikaanse ritmes.

Voor sommigen een nieuwe muzikale ontdekking, voor anderen terug naar de roots, speelt Dar Al Mouzika zowel op festivals en culturele events als op feesten.

Dar al Mouzika boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dar al Mouzika zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dar al Mouzika wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dar al Mouzika. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dar al Mouzika te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.