Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

DanZany & de Feestmeester boeken?

DanZany & de Feestmeester boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DanZany & de Feestmeester

Wilt u DanZany & de Feestmeester direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DanZany & de Feestmeester

Veters strak? Enkels opgewarmd? Oksels geschoren zodat het zweet niet blijft hangen? Dan ben je klaar voor 60 minuten lang een georganiseerde chaos door deze 3 heren.

Verwacht dat Zany zich overgeeft aan de feestrijke energie van Dansado & De Feestmeester, en andersom geven de jongens zich over aan de knallende energie van Zany waar een Duracel batterij jaloers op zal zijn.

Dit wordt in een uur tijd overgebracht aan iedere feesttent, koeienstal, festival en discotheek.

DanZany & de Feestmeester boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DanZany & de Feestmeester zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DanZany & de Feestmeester wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DanZany & de Feestmeester. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DanZany & de Feestmeester te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.