Twilight Entertainment

     
Dansado en de Feestneger boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dansado en De Feestneger boeken?

Dansado en De Feestneger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dansado en De Feestneger

Wilt u Dansado en De Feestneger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dansado en De Feestneger

Wie aan Dansado & de Feestneger denkt, denkt aan FEEST. Dan bedoelen we natuurlijk niet zo’n feestje bij je schoonmoeder, maar eentje waar je het volgend jaar nog steeds over hebt!

Van Oldenzaal tot Den Helder en van Roermond tot Leeuwarden, er zijn maar weinig plaatsen die nog niet besmet zijn geraakt met het feestvirus van de goedlachse Brabanders.

Iedere show weten ze volle zalen publiek te vermaken met hun compleet eigen genre en een act waarin werkelijk niets te gek is. Met confettikanonnen in de aanslag maken de mannen van iedere feestlocatie een heus slagveld!

Dansado en De Feestneger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dansado en De Feestneger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dansado en De Feestneger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dansado en De Feestneger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dansado en De Feestneger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.