Twilight Entertainment

     
Dansado en de Feestneger boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.650,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dansado en De Feestneger boeken?

Dansado en De Feestneger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dansado en De Feestneger

Wilt u Dansado en De Feestneger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dansado en De Feestneger

Dansado en De Feestneger hebben al menig feest en festival op zijn kop gezet. Akram (De Feestneger) is zo gek als een deur! Door het toevoegen van de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (DJ Dansado) het duo helemaal compleet. De muziekstijl die ze draaien is een mix van Moombahton, House en R&B. Maar ze zijn zeker ook niet vies van een lekker potje Freestyle. Ze hebben samen al opgetreden op o.a.  Paaspop, 7th Sunday, LEF en Hockeyloverz. En reken maar… iedereen ging hard!!

Dansado en de Feestneger boeken

Met Dansado achter de CDJ’s en de vocale onzinsteuning van De Feestneger wordt er 100% FEEST gegarandeerd! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakke-takke-boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. Dansado en de Feestneger hebben  o.a. optredens op WiSH Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland! Afijn, check gewoon ff de video’s van Dansado & de Feestneger, dan snap je het!

Dansado en De Feestneger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dansado en De Feestneger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dansado en De Feestneger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dansado en De Feestneger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dansado en De Feestneger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.