Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dansado en de Feestmeester boeken?

Dansado en de Feestmeester boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dansado en de Feestmeester

Wilt u Dansado en de Feestmeester direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dansado en de Feestmeester

Na jaren in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen, zijn ze nu klaar voor een nieuwe fase, een nieuw begin. Ze hebben met passie mensen verbonden, vriendschappen gesloten en menig festival volledig op zijn kop gezet. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap. Deze Brabanders hebben feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Boekingen Dansado en de Feestmeester

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado en de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel. Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken!

Dansado en de Feestmeester boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dansado en de Feestmeester zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dansado en de Feestmeester wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dansado en de Feestmeester. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dansado en de Feestmeester te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.