Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dans Piet boeken?

Dans Piet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dans Piet

Wilt u Dans Piet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dans Piet

Danspiet is het vrolijke jonge meisje uit De Club van Sinterklaas en is de vaste kompaan van Coole Piet bij het maken van liedjes en het instuderen van de juiste dansjes bij de liedjes van De Club van Sinterklaas. Waar Coole Piet de stoere jongens moet aanspreken spreekt Danspiet de stoere meiden aan.

Danspiet is bij De Club van Sinterklaas sinds vorig jaar. Ze had vorig jaar een belangrijke rol in de film 'De Club van Sinterklaas & De Pietenschool'. Daarnaast heeft Danspiet vorig jaar een speciaal programma gemaakt samen met Coole Piet genaamd De Club van Sinterklaas Dansschool.

Vorig jaar scoorde ze een hit met "De Pietendans" (op youtube meer dan 500,000 hits). Dit nummer is nog steeds te zien op YouTube en de website van 'De Club van Sinterklaas'. Naast deze hit had Dans Piet vorig jaar nog drie nummers: "Sinterklaas is Jarig", "Als ik Dans" en "Heerlijk Avondje".

Dit jaar zingt Dans Piet de filmhit "Amerigo" samen met Coole Piet en daarnaast het "Pietenreislied". Beide liedjes zijn te zien en luisteren in de film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard. Deze film is te zien in de bioscoop vanaf 15 oktober 2014. Naast deze twee nummers is Dans Piet druk bezig met nog twee nieuwe nummers. Meer informatie hierover volgt. Alle nummers zijn natuurlijk te vinden op de nieuwe CD van 'De Club van Sinterklaas'.

Dans Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dans Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dans Piet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dans Piet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dans Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.