Twilight Entertainment

     
Foto: Escha Tanihatu
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Danny Vera boeken?

Danny Vera boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny Vera

Wilt u Danny Vera direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny Vera

Nederlandse singer/songwriter die een kruising is tussen Ilse DeLange en Chris Isaak. Begin 2003 verschijnt zijn debuutsingle 'My Confession'.

Danny Vera begint als tiener met gitaar spelen "Ik speelde nauwelijks gitaar maar kocht daar een dure Gretsch, die hadden George Harrison en Brian Setzer immers ook. Toen moest ik natuurlijk wel gaan leren spelen." Vera begon nummers te schrijven en op te treden, eerst met zijn rockabilly-bands, later solo. "Het klikte gelijk met het publiek, heerlijk vond ik dat. Op m'n achttiende wist ik al dat ik als artiest m'n brood wilde verdienen."
Country

De singer/songwriter wordt in 2002 getekend door Universals A&R manager Niels Aalberts. Aalberts heeft zijn sporen al verdiend met o.a. Brainpower en abel. Van de singer/songwriter mag je zijn muziek country noemen, daar heeft Danny als liefhebber van het genre geen moeite mee, maar de lading dekken doet het volgens hem niet. Zijn palet omvat ook rockabilly en eigentijdse MOR. Danny Vera: "Sommigen zullen mijn muziek wel commercieel vinden, maar ik heb er helemaal geen moeite mee om muziek te maken voor een breed publiek Bovendien, wat is commercieel als je in het jaar 2014 nog met een vetkuif rondloopt?"

Danny Vera boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny Vera zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny Vera wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny Vera. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny Vera te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.