Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Danny van Zoest boeken?

Danny van Zoest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny van Zoest

Wilt u Danny van Zoest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny van Zoest

500 vrouwen, dat was wel heel gaaf” Danny’s ogen glimmen nog als hij aan zijn meest memorabele optreden terugdenkt. “Het was een soort Ladies Night op een camping en daar was ik dus voor uitgenodigd.”
 
Danny treedt al 5 jaar op en de laatste 2 jaar doet hij dat professioneel. In het dagelijks leven verdient hij de kost als stukadoor. ‘Ja hoor, soms zing ik ook tijdens het stukadoren hahaha”.
De Arnhemmer is een vrolijke jongen, daarom bestaat zijn repertoire ook uit gezellige muziek zoals Skihut-achtige nummers en Nederlandstalige liedjes. Polonaises zijn tijdens zijn optredens dan ook niet uitgesloten.
”Ik heb bewondering voor Wolter Kroes en Jan Smit. Vooral Wolter weet echt goed stemming te maken. Jan heeft vooral een erg mooie stem. Ik krijg er zelf ook een kick van om een zaal op z’n kop te kop te zetten.”
Eigenlijk is Danny al vanaf dat hij jong was bezig met muziek. Hij is zelfs 7 jaar lang drummer geweest maar verkoos uiteindelijk een rol in de spotlights. “Muziek zat er bij mijn familie altijd al in. Mijn vader is basgitarist en toen ik klein was trok ik de potten en pollepels uit de kast om er een flink potje op te rammen.” Inmiddels laat Danny de pannen lekker in de kast staan, tot grote vreugde van zijn vriendin waar hij mee samenwoont.
Met 1000 Sterren Stralen hoopt Danny een stapje hoger te komen als zanger. “Maar ik verwacht niets. Ik laat het gewoon allemaal op me afkomen.”
Danny op de foto met mijn broertjes, zusje en ouders. Linksachterin ben ik. “Nog wel te herkennen heh?”
De afgelopen jaren heeft Danny een aantal strooifoto’s laten maken om publiciteit te maken voor zijn optredens. “Je ziet ze wel steeds professioneler worden. En mijn haar steeds korter.”

Danny van Zoest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny van Zoest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny van Zoest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny van Zoest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny van Zoest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.