Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Danny van der Kracht boeken?

Danny van der Kracht boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny van der Kracht

Wilt u Danny van der Kracht direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny van der Kracht

Danny van der Kracht (1973) staat op jonge leeftijd al graag in de schijnwerpers. Op achtjarige leeftijd maakt Danny kennis met (hooggeëerd) publiek als hij samen met André Hazes ’n Beetje Verliefd zingt in een volle circustent van ‘Circus Bassie & Adriaan’.

Vrij snel daarna begon Danny zelf liedjes te schrijven en hoopte hij dat hij ooit – net als André Hazes – het publiek zou mogen vermaken met zijn eigen liedjes.

Vele jaren later, in 1996, bracht Danny zijn eerste CD-single uit die direct aandacht kreeg van de landelijke televisie. Enkele jaren later besloten Danny en zijn vaste producer Olav Hesselmans om zich toe te leggen op hét feestrepertoire. Sinds die tijd worden er steevast twee singles per jaar uitgebracht. Een carnavals-/après-skisingle en een zomersingle.

In 2008 bracht Danny zijn single ‘k Heb Een Koe opnieuw uit en het lied wordt tot op de dag van vandaag op menig feest en radiozender gedraaid. Dit lied heeft ook een notering behaald in De Nederlandstalige Top 30.
Een optreden van Danny staat overigens garant voor 100% feest. Danny’s liedjes slaan aan bij jong en oud. Tevens heeft Danny enkele oude feestkrakers van André van Duin, Johnny Hoes en Tol Hansse in een nieuw jasje gestoken. Deze worden tijdens ieder optreden ook uit volle borst meegezongen.

Danny is naast feestzanger ook journalist van enkele vaktijdschriften en van roddelblad Party. In België heeft men Danny – vanwege zijn verhalen die verschijnen in de Party – omgedoopt tot Partyzanger. Danny zelf is erg in zijn nopjes met deze benaming. Danny vertelt: “Heel veel zangers van feestrepertoire noemen zich ‘feestzanger’. Ik vind ‘Partyzanger’ eigenlijk veel mooier klinken en het past natuurlijk dubbel bij mij, omdat ik ook schrijf voor de Party!”
Danny heeft ook een eigen Nederlandstalig radioprogramma Holland Hitland bij FavorietFM. In de uitzending is iedere twee weken een Nederlandse artiest te gast. De afgelopen tijd sprak Danny onder andere met Jan Smit, Henk Wijngaard, Marianne Weber, Jeroen van der Boom, Gerard Cox en Ronnie Tober.

Danny’s singles kregen in de loop der jaren steeds meer aandacht van nationale én internationale media. Enkele voorbeelden zijn:
•    SBS Shownieuws (SBS 6). Zij riepen Danny’s carnavalssingle ‘k Heb Een Koe uit tot ‘Carnavalsplaat van het Jaar’
•    4 in ’t Land (RTL 4). Zij maakte een reportage over Danny tijdens carnaval.
•    Man bijt Hond (NCRV). Danny was te zien met zijn lied De Schoorsteenveger
•    Het gevoel van Carnaval (KRO). Danny is te zien als presentator/zanger waar hij in een reportage op zoek gaat naar het ultieme carnavalslied in Kielegat (Breda).
•    Piets Weerbericht (SBS 6). In de uitzending lanceert Danny – tijdens het weerbericht van Piet Paulusma – zijn toenmalige zomersingle.
•    Diverse reportages op regionale zenders, waaronder RTV Noord-Holland, TV Gelderland, Graafschap TV, etc.
•    Danny was ook op de radio te horen bij o.a. Coen & Sander Show (3FM), Evers Staat Op (Radio 538), RadioNL en 1.000 Zonnen & Garnalen (Radio Een – België)
•    Danny verscheen ook in Musikantenstadl (ARD – Duitsland) en JIM (commerciële jongerenomroep in België)
•    Artikelen rondom Danny verschenen in o.a. De Telegraaf, Sp!ts, Metro, DAG, De Gelderlander, De Weekkrant, Party en Panorama.

Danny van der Kracht boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny van der Kracht zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny van der Kracht wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny van der Kracht. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny van der Kracht te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.