Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 975,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Fuk Joe
Volledige prijslijst

Danny Panadero boeken?

Danny Panadero boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny Panadero

Wilt u Danny Panadero direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny Panadero

Herrezen uit het graf: Danny Panadero en zijn Torremolinas.

Het hart van middelbare dames gaat sneller slaan bij het horen van de naam Danny Panadero. In de jaren 80 zorgde hij voor een ware ‘come back’ van de oud Hollandse smartlap. Deze blonde god met de stem van een engel speelde menig zaal plat en scoorde hit na hit. Het succes werd hem echter teveel. 

Danny Panadero sloot zich af van de buitenwereld en ging zwaar aan de drank. In de goot van de Amsterdamse Jordaan vond hij een nieuwe thuishaven. Danny raakte aan lager wal en al snel verdween zijn naam in de grijze mist van de geschiedenis. Verwilderd en verdwaasd kwijnde hij weg. Zijn einde was zeker nabij ware het niet dat hij begin vorig jaar zijn huidige begeleidster en vertrouwenspersoon Vanessa B. tegen het lijf liep.

Vanessa herkende in het verschrompelde zwerversgezicht de gelaatstrekken van de eens zo geliefde Danny P. Begaan met zijn lot sloot ze de zwerver in haar armen. Danny verbleef enige maanden in de Jellinek kliniek en sloot zijn zwerversbestaan af met een aantal sessies in Vanessa’s beautysalon.

 Danny Panadero is er nu helemaal weer bovenop en werkt inmiddels stevig aan zijn ‘comeback’. Danny, The Voice of Holland,  staat garant voor een spetterend en onvergetelijk optreden!

Danny Panadero boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny Panadero zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny Panadero wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny Panadero. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny Panadero te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.