Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Danny Froger boeken?

Danny Froger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny Froger

Wilt u Danny Froger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny Froger

Danny Froger werd op 7 januari 1988 geboren en groeide natuurlijk op met muziek. Van kleins af aan werd er gezongen en met een naam als Froger was hij bijna voorbestemd om ‘het vak’ in te gaan. Op 16-jarige leeftijd vond vader René hem rijp voor een openbaar optreden, en dat werd dan maar gelijk de Arena! 50.000 enthousiaste Froger fans sloten de nieuwe telg in hun armen. Daarna ging het snel. Danny deed steeds meer gast optredens in de shows van zijn vader en zong dan zijn eigen voorkeur in repertoire. Engelstalige hits afgewisseld met hier een daar een nationale kraker.

Tijdens de theatertour van René in 2008 raakte Danny Froger echt op dreef. Hij zong  live met de band en werd steeds zelfverzekerder.

Na alle reality soaps waarin hij uiteraard een rol vervulde is hij er nu dan ook klaar voor zijn eigen weg te gaan. Danny Froger gaat optreden met een 30 minuten durende show waarin hij zijn favoriete nummers brengt. En dat de appel niet ver van de boom valt zal blijken….!

Danny Froger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny Froger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny Froger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny Froger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny Froger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.