Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: excl. techniek
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Danny Diego boeken?

Danny Diego boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny Diego

Wilt u Danny Diego direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny Diego

Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan Danny Diëgo. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten, zelfs in een skihut! Een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Als horecatijger weet hij als geen ander in te spelen op het publiek, zijn ervaring in combinatie met een positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten!

De carrière van Danny Diëgo begon eigenlijk al op de basisschool, toen verraste hij zijn klasgenoten en leraren al met zijn muzikale talent. In de leeftijd van 9 tot 11 zong hij ook in een kinderkoor, en toen viel het een tijdje stil. Danny begon ene lange en succesvolle carrière in de horeca, ook als model en acteur is hij een veelgevraagd persoon. Ook op tv heeft hij gescoord namelijk Utopia (SBS6), barman ITtakes2 (RTL4) en bij stukTV (Hongerige wolf). Toch bleef het podium aan hem trekken. Na een optreden tijdens het TROS muziekfeest 2015 wist hij dat zingen en de spotlight zijn grote passie was, en dat hij niets liever doet dan de mensen vermaken met zijn aangename stem en opbeurende humeur.

Boekingen Danny Diëgo

Danny is een “feel good” zanger, hij doet niets liever dan het publiek vermaken. Dat is te horen aan zijn repertoire, waar vooral de Nederlandse meezingers van de laatste decennia voorop staan. Dat betekent niet dat je Danny Diëgo zomaar in een hokje kunt plaatsen. Hij zingt nu vooral zijn eigen producties en de welbekende Nederlandstalige hits. Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. Voel je goed met Danny Diëgo op jouw feest!

Danny Diego boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny Diego zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny Diego wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny Diego. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny Diego te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.