Twilight Entertainment

     
Foto: Roy Beusker
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 4.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Danny de Munk boeken?

Danny de Munk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny de Munk

Wilt u Danny de Munk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny de Munk

Op 12 jarige leeftijd maakt Danny zijn indrukwekkende filmdebuut als Ciske de Rat(1982),in de gelijknamige film. De titelsong "Ik voel me zo verdomd alleen" maakte hem in een klap tot een landelijke beroemdheid. Ciske de Rat gaat op 29 maart 1984 in Koninklijke premiere in Tuschinski, Amsterdam. Danny bestormt de hitlijsten in nederland en blijft 4 weken op nummer 1 staan. Deze nummer 1 hit is inmiddels vertaald en is goud en platina geworden. Op 7 augustus 1986 gaat de succesvolle film "Öp Hoop van Zegen" in premiere in Tuschinski, Amsterdam. Danny speelt daarin als Barend. "Ratsmodee"werd de singel uit deze film. Tevens speelde hij een rol in de film "de Vuurdoop", deze film werd in 1988 bestempeld met de beste korte Nederlandse Film. En werd tevens bekroond met De Gouden Kalf. In 1997 verscheen Danny weer op het Nederlandse filmdoek in de film "All Stars", De premiere was op 28 april 1997 in Planet Hollywood en in Tuschinski in Amsterdam." All Stars" werd prompt bekroond tot beste film van dat jaar.

Discografie

Danny maakte verscheidene platen en cd's. Waarvan Danny's eerste plaat "Danny de Munk" (1985) werd bekroond met goud en platina. Daarop volgde de plaat "n 'Jaar later"in 1987. In 1988 verschijnt Danny's cd, "Geen wereld zonder jou". In 1991 verschijnt Danny's cd, "Vrienden voor het leven", naar de gelijknamige tv-serie. In 1992 verschijnt de cd van Prijzenslag van rtl4 ,"De hits van Danny de Munk". Zijn eerste engelstalige cd kortweg "Danny" geheten, verscheen in het voorjaar van 1995

Musical

In febr.1991 tot mei 1992 neemt de carriere van Danny een belangrijke wending, toen hij de rol van Marius vertolkte in "Les Miserables". Sindsdien is hij een veel gevraagd solist in de Nederlandse musicalwereld. Musicals waarin hij meespeelde waren oa. "Cyrano"1993/1994,daar vertolkte hij de rol van Christian. In 1995 speelt hij mee in de engelstalige musicalproductie, "Pump Boy's and Dinettes". In 1998, in de musical "De Jantjes", als Schele Manus. In 1999 in "Bloodbrothers", als Mickey. In 1998 speelde Danny een van de hoofdrollen in de Tijdaffaire, een muziektheaterspektakel special geschreven voor het 100-jarig bestaan van de Rabobank. Tijdens deze productie werd het idee geboren om samen met het NederlandsTheaterorkest een opera-musical concert te organiseren in het Concertgebouw van Amsterdam op 8 sept.1999. Danny had in 2000 de rol van Gorki in de musical "Tsjechov". Ook heeft hij even in de musical Ëlisabeth"gezeten van april 2001 tm juli 2001, als Luigi Lucenci. Verscheidene keren in 2001 is Danny te zien in "Musical in Concerts". En vanaf sept,2001 word de musical "Titanic"te water gelaten, hierin speelt hij de rol van stoker Frederick Barrett. In juni 2002, komt Joop vd Ende met een musicalspektakel in Ahoy, maar liefst 10 x staat Danny en vele andere musicalartiesten daar op het grote podium, allemaal musicalnummers ten gehore te brengen van 10 jaar Musicals. Vanaf okt. 2003 staat Danny in de musical " Copacabana", hierin speelt hij de dubbelrol Tony/Steven. Vanaf januari 2004 is Danny weer te zien in " Musicals in Concerts".

Concerten

Danny heeft ook verscheidene concerten gegeven, oa in de Amsterdam Rai (1986) "Gala of the Year", van Lee Towers in de Ahoy (1986), De Maten in Apeldoorn (1988). Naar aanleiding van het 100 jarig bestaan van de Rabobank, stond Danny in de Tijd-Affaire, waarna het idee is ontstaan om een opera concert te geven in het Concertgebouw van Amsterdam.Dit was " A Night At The Opera" (8 sept. 1999) Naar aanleiding van 10 jaar top musicals in Nederland, stond Danny als solo artiest in Musicals in Concerts. (2001), en Musicals in Ahoy (2002). Op 18 jan.2004 is Danny te zien in een concert samen met het Stedelijk orkest van Purmerend in Theater de Purmaryn. En vanaf eind jan. 2004 is Danny te zien in Musicals in Concerts 2.

Danny de Munk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny de Munk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny de Munk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny de Munk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny de Munk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.