Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Danny Canters boeken?

Danny Canters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny Canters

Wilt u Danny Canters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danny Canters

Op 30 Augustus 1982 is Danny Canters in Eindhoven geboren, waarna hij in Best opgroeide. Daarna toch maar weer naar 'de grote stad' Eindhoven verhuisd. Zijn ouders hadden daar al een paar jaar een café, waar Danny het altijd naar zijn zin had. In het begin bleef het bij wat biertjes tappen en een frikandel bakken, maar later bleek wel dat Danny verder wilde in de horeca en entertainment.
Danny werd de vaste DJ en elke vrijdag stond het café (en soms Danny) op z'n kop. Danny begon tijdens zijn schooltijd ook nog een Drive- in show en toen is het balletje gaan rollen. Op alle gezellige feestjes & partijen was hij van de partij, als DJ én zanger. Later heeft Danny er toch voor gekozen om alleen als zanger verder te gaan.

Eind 2008 bracht Danny zijn eerste cd -single uit. In samenwerking met de producer DJ Goldfinger is er een fantastisch nummer met een hoog meezinggehalte ontstaan: "De Avond Voor Ons Tweeën". Met deze single kwam voor Danny ook zijn televisie debuut. Hij werd uitgenodigd om in het populaire muziekprogramma Brabant Party op te treden.In 2010 kwam er opnieuw een single uit van Danny, welke hij zelf geschreven heeft. De single 'Bij Elke Zonnestraal' is lekker zomers en dansbaar. Dankzij Waylon van der Heijden (Goldfinger) is het weer een super productie geworden. De single is uitgebracht door HVA Productions.Een jaar later bracht Danny zijn derde single uit. Danny koos ervoor om een oud nummer, wat één van zijn lievelingsnummers is, in een nieuw jasje te steken. Dit resulteerde in een mooie nieuwe productie van "Hallo Mooie Meid". Dit nummer sloeg erg goed aan in cafés en op feesten in het hele land. Ook kreeg Danny de kans om deze single ten gehore te brengen in het tv programma Brabant Toppers. Verder bracht Danny nog singles uit als "Jij Bent De Zon Aan De Hemel" en "Ik Sta Liever Op De Ski".

Feestjes bouwen zit er bij Danny wel in, hij is zelf 6 jaar lang de trotse eigenaar van een feestcafé in Eindhoven geweest. Helaas was het te moeilijk om te combineren met de optredens dus in 2009 besloot Danny te stoppen met het café.

Tegenwoordig is hij op alle soorten feesten & partijen te vinden.

....Van kermis tot bruiloft overal gaat het dak eraf!

Danny Canters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny Canters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny Canters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny Canters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny Canters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.