Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Danilo boeken?

Danilo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danilo

Wilt u Danilo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danilo

Danilo Kuiters (22 juli 1997) is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk bekende artiest met een drukke agenda en optredens door heel Nederland.
Bij het RTL programma “The Voice Of Holland” heeft Danilo aan het grote publiek laten zien dat hij een top artiest is met een geweldig fijne stem. Onder leiding van coach Lil’ Kleine overleefde hij ronde na ronde en haalde hij de live shows waar meer dan een miljoen mensen Danilo zullen gaan zien. Marco Borsato complimenteerde hem al en noemde hem de nieuwe generatie Nederlandstalige zanger.

Danilo @ The Voice of Holland

Zingen is Danilo zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen.

Boekingen Danilo

Naast zijn eigen nummers zingt Danilo covers van o.a. Jan Smit, Andre Hazes, Wesly Bronkhorst en Tino Martin. Zo kan en zal  hij voor ieder evenement, in overleg met de opdrachtgever, het juiste repertoire samenstellen van modern uptempo tot meeslepende meezingers .

Danilo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danilo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danilo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danilo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danilo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.