Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Danilo boeken?

Danilo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danilo

Wilt u Danilo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danilo

Danilo werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al sinds hij kan praten. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd. Daarnaast won hij de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ en zijn populariteit steeg. Zijn bühne repertoire bevat allerlei bekende hits van Nielson en Gers Pardoel tot Marco Borsato hits en liedjes uit het TV programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.
 
Hij hoopt met zijn nieuwe single ‘Laat mij in jouw leven’ en komende nieuwe nummers zo langzaamaan een eigen repertoire te krijgen. 'De nieuwe single is op mijn lijf geschreven, lekker snel, vrolijk en zomers. Ik vind het een waanzinnig leuke single, evenals de videoclip. Eigen nummers zijn toch altijd fijn om te zingen, omdat je er van begin tot eind bij betrokken bent. Vaak heb je dan meer gevoel en je eigen herinneringen bij het nummer’, aldus Danilo.

Danilo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danilo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danilo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danilo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danilo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.