Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Danielle Overgaag boeken?

Danielle Overgaag boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danielle Overgaag

Wilt u Danielle Overgaag direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danielle Overgaag

Daniëlle Overgaag (1973) werd bekend als één van Nederlands beste wielrensters. Al op zesjarige leeftijd zit Daniëlle op de racefiets. Ze blijkt een echt sporttalent te zijn: in 1989 wint Daniëlle de nationale juniorentitel én bereikt ze de derde plaats bij het WK junioren wielrennen.

In 1995 verruilt Daniëlle haar fiets voor de camera en begint haar tv-carrière. Ze is eerst te zien in een Andrelon commercial en gaat vervolgens bij Veronica aan de slag als sportradio-verslaggeefster en als presentatrice van het tv-programma ‘Superelf’.

Het presenteren gaat de ex-wielrenster bijzonder goed af. Een reeks van programma’s volgt waarin Daniëlle assisteert en presenteert. Ze was de assistente van Marc Klein Essink bij de “Staatsloterijshow”, ze deed “Het Staatslot op locatie” én ze presenteerde de “Verjaardagsshow”. In 1999 en 2000 krijgt Daniëlle de mogelijkheid om haar liefde voor sport en haar talent voor presenteren te combineren als presentatrice bij “Studio Sport”.

Eind december 2000 stopt Daniëlle tijdelijk met haar tv-werk. Als kroon op haar prestaties wordt ze uitgeroepen tot “TV Babe van het jaar 2000”. Het tijdschrift VIVA roept Daniëlle datzelfde jaar uit tot sterkste tv-persoonlijkheid. In mei 2001 krijgen Daniëlle en haar man Reinout Oerlemans hun eerste kind.

Als presentatrice bij SBS6 nam ze het programma "Show van Nederland" voor haar rekening. Vanaf augustus 2003 keerde Daniëlle terug op de televisie bij SBS6 in het programma “Shownieuws”. Verder presenteerde ze voor SBS6 het programma “Meer dan de Vrouw van”.

Eind 2004 stopt Daniëlle Overgaag weer bij het Shownieuws om te gaan zorgen voor haar kinderen. Ook als glamourvrouw is Daniëlle helemaal ‘hot’. Door de lezers van het magazine ‘Beau Monde’ werd ze verkozen tot mooiste gefotografeerde vrouw en won ze de ‘Covergirl Award’ 2003

Danielle Overgaag boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danielle Overgaag zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danielle Overgaag wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danielle Overgaag. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danielle Overgaag te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.