Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Daniel Oostra boeken?

Daniel Oostra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Daniel Oostra

Wilt u Daniel Oostra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daniel Oostra

Zanger en entertainer Daniël Oostra uit Zandhuizen vierde onlangs met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zat. De zanger gaf een show met liveband in het Victoriapark te Wolvega.

Het dak gaat eraf als deze zanger en entertainer het publiek bespeelt. De sympathieke zanger weet op elk feest de juiste toon aan te slaan en krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme en aanstekelijke presentatie. Daniël is meer dan alleen zanger. Hij beschikt over een natuurlijk talent om mensen te vermaken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed repertoire, inclusief een groeiend arsenaal eigen nummers. Met zijn explosieve performance en aanstekelijke uitstraling weet hij bij elk publiek de juiste snaar te raken en van elk optreden een onvergetelijk feest te maken.

Daniel Oostra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daniel Oostra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daniel Oostra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daniel Oostra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daniel Oostra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.