Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
Foto: Gerard Henninger
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Daniel Lippens boeken?

Daniel Lippens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Daniel Lippens

Wilt u Daniel Lippens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daniel Lippens

Daniel Lippens is van Maandag tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 00:00 te horen op de radio

De Avondploeg op SLAM!FM met Daniel Lippens en Ivo! De Avondploeg is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste jongerenprogramma's van Nederland. In 2011 werd het programma genomineerd voor de RadioRing.

Daniel Lippens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daniel Lippens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daniel Lippens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daniel Lippens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daniel Lippens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.