Twilight Entertainment

     
Daniel Dekker Boeken / Daniel Dekker Inhuren voor optreden
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio 2 / Danceclassics / Top 40 / Top 100
Volledige prijslijst

Daniel Dekker boeken?

Wilt u Daniel Dekker huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Daniel Dekker vindt u op deze pagina.

Wilt u Daniel Dekker direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daniel Dekker

Daniël Dekker is geboren op 8 april 1960. Na zijn middelbare school gaat Daniël werken bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel om aan zijn radio carrière bij Radio Capitol te beginnen. Daarna maakt hij de overstap naar Radio Decibel in Amsterdam. Hij werkt daar samen met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren en dan komt de volgende overstap naar de studio's van Hilversum.

Daniël werkt negen maanden bij Radio 10 Gold wanneer hij door Dick de Winter in 1988 naar de Tros wordt gehaald. Voor de Tros presenteerde hij op Radio 3 veel programma’s waaronder de Nationale Hitparade Top 100 en daarna volgende onder andere de Tros Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 50

Tegenwoordig is Daniël elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren. De Gouden Uren is het best beluisterde muziekprogramma van de Publieke Omroep en één van de best beluisterde programma’s van Nederland en op zaterdag presenteert hij Muziekcafé op Radio 2 wat live wordt uitgezonden vanuit De Vorstin in Hilversum. Tevens bepaalt Daniël namens de Tros het beleid van Radio 2 en 3FM.

Naast muziek en radio maken heeft Daniël ook een passie voor voetbal. Hij is een geboren Amsterdammer en is onlangs door de ledenraad van de Supportersvereniging van Ajax gekozen tot de nieuwe voorzitter.

Daniël Dekker presenteert en draait ook al jaren op evenementen en bedrijfsfeesten.

Daniel Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daniel Dekker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daniel Dekker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daniel Dekker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daniel Dekker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.