Twilight Entertainment

     
Foto: William Rutten
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnaar Voice Of Holland 2021
Volledige prijslijst

Dani van Velthoven boeken?

Dani van Velthoven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dani van Velthoven

Wilt u Dani van Velthoven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dani van Velthoven

Dani van Velthoven is de winnaar van The Voice of Holland 2021. Tijdens zijn auditie maakte hij al een verpletterende indruk met het nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen,dat hij zowel in het Engels als in het Arabisch zong.
Samen met Nienke Fitters, Jasper Wever en Sem Rozendaal, stond Dani in de finale van TVOH 2021.

Dani van Velthoven laat zich niet in een hokje zetten. De veelzijdige zanger maakte al direct indruk door zijn unieke stemgeluid en talenknobbel.
Dani is vele talen de baas, zo zingt hij buiten Nederlands en Frans ook Arabisch. Iets wat, maar weinig artiesten in Nederland heb na doen.

Veelzijdige artiest met meerdere talenten

Dani van Velthoven beheerst ook goed dansen. Hij volgende de opleiding hiervoor op het bekende Lucia Marthas Institute For Performing Arts.
Na zijn opleiding trad hij op tijdens dinnershows van een 5 sterren hotel.

Tijdens TVOH kon Dani kiezen meerdere coaches, maar koos uiteindelijk voor Anouk. En dat niet geheel zonder succes want na een spannende battle met Hanin ging Dani door naar The Knock-outs.
Samen met Sem Rozendaal, Nienke Fitters en Jasper Wever stond Dani van Velthoven in de spannende finale van The Voice of Holland 2021.

Dani van Velthoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dani van Velthoven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dani van Velthoven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dani van Velthoven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dani van Velthoven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.