Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Niet meer te boeken
Volledige prijslijst

Danceblend boeken?

Danceblend boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danceblend

Wilt u Danceblend direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Danceblend

Meet DanceBlend: de allereerste band in Nederland die de grootste hits uit de opkomst van het housetijdperk live on stage ten gehore brengt. In DanceBlend zijn twee opponenten verenigd: een live-performance van een band die staat als een huis, en de lekkerste, voor iedereen herkenbare houseclassiscs die de housescène ooit heeft voortgebracht. Een nieuwe formule dus, die het beste van twee werelden samenvoegt.

Houseclassics zijn voor iedereen herkenbaar, nummers als ‘Pump up The Jam’ en ‘Show me Love’ . De muziek herleeft op dit moment een onnavolgbare revival, met spetterende Houseclassics Party’s die door het hele land georganiseerd worden. DanceBlend springt daarop in, op de meest spectaculaire en originele manier die denkbaar is.

DanceBlend is niet te vergelijken met een deejay die vanuit zijn discobooth het publiek bedient. DanceBlend is een bruisende band. Zes muzikanten brengen een vernieuwend concept waarin de lekkerste house als een feest der herkenning live wordt gespeeld. De interactie met het publiek geeft de houseclassics een ongekende meerwaarde, en tilt de fantastische muziek naar een nóg hoger energielevel. Toch draait het bij DanceBlend niet om de muzikanten. Voor ‘The Ultimate House Classics Dance Band’ staat in de eerste plaats de beleving van het optreden centraal. Muziek en publiek worden door DanceBlend op onnavolgbare wijze verenigd!

DanceBlend blaast alleen de allerbekendste houseplaten tot leven. The Ultimate House Classics Dance Band richt zich niet alleen op housefeesten, grote events en festivals, maar verleidt ook op kleinschaliger evenementen haar publiek genadeloos naar de dansvloer. De act staat garant voor een fantastische dance experience die de toeschouwer meesleept naar de beginjaren van de housemuziek om deze te herbeleven als nooit tevoren!

 Repertoire Danceblend

Phats and Small - Turn Around
Spiller - Groove Jet
Basement Jaxx - Red Alert
Everything But The Girl - Missing
Dominica - Got to let you go 
Modjo - Lady
Incognito - Always There
Rozella - Everybody’s Free
Moloko - Bring it back  
Kristine W - Feel what you want
Daft Punk - Around the world
Technotronic - Pump up the Jam
Gala - Freed From Desire
Soulsearcher - Can't get enough 
C&C Factory - Deeper Love
Christal Waters - Gypsy Woman
Robin S. - Show me love
Stardust - Music sounds better with You
Praise Cats - Shined On Me
Everything But The Girl - Missing
King Bee - Back By Dope Demand
Snap - Rhythm is a Dancer

En vele anderen…… 

Danceblend boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danceblend zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danceblend wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danceblend. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danceblend te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.