Twilight Entertainment

     
Damian Diepeveen alias DJ DJam boeken bekend uit Oh Oh daar gaan we weer voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Damian Di
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: 60 min. Dj + 30 min. meet & greet /Bekend van "Oh Oh daar gaan we weer"
Volledige prijslijst

Damian Diepeveen - DJ DJam boeken?

Damian Diepeveen - DJ DJam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Damian Diepeveen - DJ DJam

Wilt u Damian Diepeveen - DJ DJam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Damian Diepeveen - DJ DJam

DJ DJam beter bekend als DJ Damian Diepeveen uit de hitserie ” oh oh daar gaan we weer “Met zijn spraakmakende en populaire uitspraak ” Sause “ en nu al gepersifleerd door Carlo Boszhard in het populaire programma de TV Kantine is Damian Diepeveen één van de populairste personen uit de serie. Wat veel mensen niet weten is dat Damian (DJ DJam) al vanaf zijn 13e serieus aan de weg timmert als DJ. Naast zijn jarenlange ervaring en het draaien op verschillende spraakmakende en bekende locaties, produceert Damian ook zijn eigen nummers welke hij graag ten gehore brengt tijdens zijn draaisessies.

Zijn genre betaat voornamelijk uit EDM en Bigroom House, maar is zeker wat het draaien betreft allround. DJ DJam is te boeken voor een 60 -90 minuten durende set in combinatie met een meet & great.

” Feest, Vette Beats en uit je dak gaan is het motto van Damian Diepeveen  “DJ DJam “

Damian Diepeveen - DJ DJam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Damian Diepeveen - DJ DJam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Damian Diepeveen - DJ DJam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Damian Diepeveen - DJ DJam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Damian Diepeveen - DJ DJam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.