Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Gestopt niet meer te boeken.
Volledige prijslijst

Dakkeraf boeken?

Dakkeraf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dakkeraf

Wilt u Dakkeraf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dakkeraf

Van Nederpop naar Rock, hits van nu en nog veel meer, bij Dakkeraf gaat altijd het dak er af! Drie mannen op het podium, drie instrumenten en drie stemmen; genoeg voor een dijk van een geluid. Vanaf de eerste minuut is het feest, de beuk erin en gaan!!

Dakkeraf werkt “aanstekelijk” wordt vaak gezegd, dus iedereen doet mee met de bekende nummers die op zijn Dakkerafs worden gebracht. Vol energie, humor en samen met het publiek wordt elke show van Dakkeraf dan ook een knaller om niet snel te vergeten.

Dakkeraf is tevens bekend van verschillende top 100 noteringen met eigen nummers en vele radio en tv optredens, o.a. bij “Life 4 You” en “Hart voor Muziek” op tv en de “Gielmobiel” op 3Fm.

Eén aandachtspunt: herstelwerkzaamheden aan dakconstructies worden niet vergoed. Ondanks jarenlange ervaring door het hele land kan Dakkeraf hier ook geen verantwoordelijkheid voor nemen. Wel voor het voorwerk, want het dak gaat er hoe dan ook af!

Dakkeraf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dakkeraf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dakkeraf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dakkeraf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dakkeraf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.