Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Daisy boeken?

Daisy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Daisy

Wilt u Daisy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daisy

Een reis langs de 90’s, 00’s, alles van nu en toen, de hipste hiphop, de heetste house en de rauwste R&B! Met een wervelwind kwamen de jongens van Daisy de festivals en clubs binnenvliegen. Mysteryland, Paaspop, Solar, Amsterdam Open Air, Bungalup, Smeerboel, 7th Sunday, Wish Outdoor en menig club door heel NL werden binnen no time veroverd! En dat terwijl deze hippe mannen pas sinds januari optreden! In 2016 kwamen de jongste telgen van de al tot maar liefst 130 shows (!!). 2017 wordt een jaar om er nog een schepje bovenop te doen. Grotere shows, nog meer feest én een hoop eigen muziek mag je verwachten. Daisy komt naar je toe!

Daisy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daisy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daisy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daisy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daisy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.