Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bloed, zweet en tranen
Volledige prijslijst

Daantje boeken?

Daantje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Daantje

Wilt u Daantje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daantje

Daantje is moeder van twee dochters: Daisy (19) en Michelle (24). Zangeres Daantje woont op de Vinkeveense plassen daar een heeft ze een woonboot die uitkijkt op de achtertuin van het huis waar Hazes vroeger woonde. In de zomer is ze vaak aan het zingen met de ramen open. Als de brugwachter dat hoort laat hij vaak de brug nog wat langer open staan zodat ze een klein concertje kan geven.

Daantje begon met zingen toen ze 11 jaar oud was. Haar (inmiddels overleden) vader sleepte haar overal mee naartoe. Als zij al lag te slapen, trok hij haar uit bed om haar mee te nemen naar de kroeg. Daar zong ze dan een paar liedjes. Voornamelijk van de Zangeres Zonder Naam. Ze merkt dat het soms in haar nadeel werkt dat ze een vrouw is, maar zelf vindt ze dat ze net zo goed een avondvullend programma kan weggeven als haar mannelijke collega's.

Daantje was in eerste instantie niet door naar de eliminatieshows maar Danny en André junior kozen ervoor haar een wildcard te geven.

Daantje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daantje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daantje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daantje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daantje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.