Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Daani boeken?

Daani boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Daani

Wilt u Daani direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Daani

Danielle van Hees, ook wel bekend als Daani, draait al jaren mee in de freestyle scene. In 2007 startte ze met het draaien van oldschool house op vinyl en al snel werd haar duidelijk dat ze een brandende passie voor muziek heeft. Ze beschikt over een ontzettend groot muziek-vocabulair en niet alleen is ze op dat gebied erg gevarieerd, ze is in staat om werkelijk alle genres vloeiend in elkaar over te laten lopen. Haar hart ligt bij de hardere stijlen, maar ze is zeker niet bang om uit te wijken naar een ander BPM, het is dan ook niet mogelijk om deze powervrouw in een muzikaal hokje te plaatsen.

Haar voornaamste kracht wordt duidelijk op het moment dat ze het podium betreedt. Een ontzettend gemotiveerde en gepassioneerde dame die haar muziek leeft en uitademt, transleert zich in een genot voor zowel oog als oor. Ze windt het publiek op iedere stage volledig om haar vinger en zorgt iedere keer weer voor een fantastische show.

Met uiteenlopende optredens op o.a. PussyLounge, De Zwarte Cross en DefQon.1, maar ook op  bijvoorbeeld de TT van Assen heeft ze zichzelf al een prominente plek in de Freestyle gegeven.
Dus weg met de koffietafel sfeer, zet op je feest Daani neer!

Daani boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daani zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daani wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daani. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daani te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.