Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 800 pers.
  • Prijs: € 2.095,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Da Vinci boeken?

Da Vinci boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Da Vinci

Wilt u Da Vinci direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Da Vinci

De naam van de band zegt het al, Da Vinci levert meesterwerk. De coverband, bestaande uit 4 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, staat al jarenlang op het podium en weet precies hoe ze een evenement, bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest in moeten kleuren met muzikale hoogtepunten.

Ze zorgen voor stemming en doordat ze het zelf zo naar hun zin hebben, heeft het publiek dat ook. Het repertoire wordt perfect afgestemd op het desbetreffende feest; dance, disco, pop, rock, classics, latin, trance, Nederlandstalig, happy hardcore en een akoestische set. Da Vinci heeft ze allemaal paraat. De band neemt je mee naar de jaren ’70, ’80, ’90 en laat je uiteraard genieten van de hits die momenteel de top 40 bestormen. Aangevuld met een gezonde dosis muzikale humor en veel interactie met het publiek, zal Da Vinci jou en je gasten een top avond bezorgen. Met hun flexibele houding, muzikaliteit en enthousiasme hebben ze al heel wat feesttenten op z’n kop gezet. Kortom, een 6-mans band met een perfecte geluidsinstallatie, een mooie lichtshow en een strakke podiumafwerking, is Da Vinci meer dan de moeite waard.

Da Vinci is een coverband met tal van mogelijkheden, de bandleden zijn stuk voor stuk mega enthousiast en dat stralen ze ook uit op het podium. Ze houden van een feestje, en ze houden er al helemaal van om dat feest zelf te maken. Eerst rustig opbouwend beginnen om vervolgens het dak eraf te laten gaan op de kermis/bruiloft/personeelsfeest of het evenement waar ze die avond op de bühne staan. Het publiek geniet van veel bekende hits en meezingen is zeker niet verboden. Met Da Vinci zul je je geen moment vervelen..!

Da Vinci boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Da Vinci zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Da Vinci wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Da Vinci. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Da Vinci te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.