Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 800 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Da Vinci boeken?

Da Vinci boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Da Vinci

Wilt u Da Vinci direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Da Vinci

Na haar oprichting in 2001 veroverde Da Vinci een onomstreden toppositie in de bruiloften- en evenementenwereld. Da Vinci heeft een eigentijdse uitstraling en bestaat uit zes "beulen" van muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Anne Visser en zanger Silvo Lentelink een absolute meerwaarde betekent. Het is een hechte eenheid die net zoveel plezier in het optreden heeft als de mensen voor het podium.
 
Door haar brede inzetbaarheid heeft de band zich geliefd gemaakt bij tal van verschillende opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings en discotheken, op grote bedrijfsfeesten zowel als op intieme privéfeesten en bruiloften, in feesttenten en op grote openlucht manifestaties zowel in Nederland als daarbuiten.
 
Nadat in 2012 de band een stevige herformering heeft ondergaan heeft de band haar positie op de amusementsmarkt zo mogelijk nog verstevigd. Dat noemen we nou met de tijd meegaan… Want de band weet dat stilstand hetzelfde betekent als achteruitgang. Dit wordt geïllustreerd door de grote rol die de band sindsdien op verschillende grote evenementen speelde.
Da Vinci presenteert een voortdurend vernieuwende frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers. Of het nu om de Seventies gaat, het Nederlandstalige lied, feestmuziek, Trance/Dance of stevige Rock, Da Vinci is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid zorgvuldig uitkiezen.
 
Kortom: Ook de vernieuwde Da Vinci straalt niet, het spat van het podium!

Da Vinci boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Da Vinci zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Da Vinci wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Da Vinci. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Da Vinci te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.