Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Da Ma Zoee boeken?

Da Ma Zoee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Da Ma Zoee

Wilt u Da Ma Zoee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Da Ma Zoee

Die Fröliche Judith , die Lustige Anja und der Robby gaan helemaal uit hun dak als ze wat Duitse Schlagers de zaal in kunnen knallen.

Begonnen in 2004 als zang bij de Muhltaler Musikanten op de prinsenproclamatie bij CV d’n Dreumel uit Horst. Dit was voor de kapel het laatste optreden, maar voor hun nog maar het begin!  Niet met de Muhltaler dan maar zo of zoals ze in het dialect zeggen Da Ma Zoeë.

Duitstalige en Limburgse muziek lag hun wel dus zijn ze met muziekbanden aan de slag gegaan,  inmiddels hebben ze een breed repertoire opgebouwd van Duitse Schlagermuziek uit de jaren 70 tot de Duitse feestmuziek van nu.

Da Ma Zoee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Da Ma Zoee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Da Ma Zoee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Da Ma Zoee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Da Ma Zoee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.