Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

D-Wayne boeken?

D-Wayne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van D-Wayne

Wilt u D-Wayne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie D-Wayne

D-Wayne is geboren met een sterk gevoel voor ritme en is in staat om muziek te horen zoals niemand anders dat kan doen. In 2008 had D-wayne zijn eerste optreden en daar bleek dat hij een echt natuurtalent was! Vele optredens volgden en D-Wayne liet hiermee zien dat zich staande weet te houden in de dancescene! Hij begon met optreden op de grootste Nederlandse en Belgische podia op verschillende outdoor en evenementen!

In 2011 werd D-Wayne opgemerkt door Afrojack, waardoor hij in contact kwam met meerdere andere DJ’s en bekende artiesten. Dit resulteerde in remixes voor oa Enrique Iglesias, Jennifer Lopez en R3hab.

D-Wayne zijn vermogen en technische vaardigheden zijn het visitekaartje voor zijn opmerkelijke carriere geworden.

D-Wayne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over D-Wayne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over D-Wayne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van D-Wayne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over D-Wayne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.