Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

D-Rashid boeken?

D-Rashid boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van D-Rashid

Wilt u D-Rashid direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie D-Rashid

Een veld voor festivalliefhebbers, wachtend op het moment dat ze los kunnen gaan? Een dansvloer vol gasten die klaar zijn om de zolen van hun schoenen te dansen? Voor D-Rashid is het een kleine moeite. Wil je dansen? Hij serveert.

In de 10 jaar dat hij achter de draaitafels staat krijgt hij muziekliefhebbers van Amsterdam tot in de Caribbean in een muzikale flow met zijn sexy en opzwepende housemuziek en energieke live-shows.

Tegenwoordig ligt de nadruk niet alleen maar op latin, maar ook op opzwepende house sounds. Echter is het moeilijk hem in een hokje te plaatsen. Zoals D-Rashid zelf zegt: “Ik ben hier om te entertainen, ik hou ervan als mensen positief reageren op muziek waarvan ik ook hou.” En dat is de definitie van een goede DJ.

“D-Rashid is bezig met zijn weg naar de top omdat hij door zelf te glimlachen, ook een glimlach bij het publiek op het gezicht brengt. The sky is the limit.”

D-Rashid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over D-Rashid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over D-Rashid wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van D-Rashid. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over D-Rashid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.