Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

D-Rashid boeken?

D-Rashid boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van D-Rashid

Wilt u D-Rashid direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie D-Rashid

D-Rashid begon op zijn zeventiende met draaien en kreeg enkele jaren later zijn eerste residenties in de hoofdstedelijke Raffles en Sinners in Heaven. Ooit begonnen met US garage en soulful house, raakte hij op den duur verslaafd aan latin house, geïnspireerd door onder andere Kenny Dope Gonzales en Todd Terry.

Een duo-performance met Andrei Russo als live percussionist was het logische gevolg. Deze Russische trommelaar staat garant voor een show waar de professionaliteit van afdruipt.

DJ D-Rashid zit inmiddels al meer dan tien jaar in het vak, dat hij leerde in Amsterdam. Hij draait in clubs over de hele wereld, o.a. in Frankrijk, Turkije, Marokko, Nederlandse Antillen. Rashid heeft inmiddels al verschillende remixes op zijn naam staan (Lafexa, Raw, Cre Sabe, etc.).

Naast zijn bezigheden als DJ runt D-Rashid ook een bedrijfje samen met zijn broer. Zij zetten samen de 'Salsa Lounge' op in Hotel Arena te Amsterdam. Daar treden ze al jaren zeer succesvol op.

D-Rashid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over D-Rashid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over D-Rashid wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van D-Rashid. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over D-Rashid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.