• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

D-Block & S-te-fan boeken?

D-Block & S-te-fan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van D-Block & S-te-fan

Wilt u D-Block & S-te-fan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie D-Block & S-te-fan

D-Block & S-te-Fan (pseudoniem van Diederik Bakker en Stefan den Daas) is een Nederlandse hardstyle-act. Sinds hun debuut in 2005 speelden ze reeds op grote dance-evenementenD-Block & S-te-fan zoals Qlimax en Defqon.1.

In 2006 werden ze eigenaar van hun eigen platenlabel, Next Chapter. Dit eigen platenlabel gaven ze op voor een plaats bij Scantraxx Recordz.

D-Block & S-te-fan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over D-Block & S-te-fan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over D-Block & S-te-fan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van D-Block & S-te-fan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over D-Block & S-te-fan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.