Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cynthia Abma boeken?

Cynthia Abma boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cynthia Abma

Wilt u Cynthia Abma direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cynthia Abma

Cynthia volgde acteerlessen bij het Lee Strasberg Theatre Institute en de HB Studio in New York, nadat ze een opleiding deed aan de Faculteit Drama van de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht.

Inmiddels had ze vele hoofd- en gastrollen in drama- en comedyseries als Luifel & Luifel, De erfenis, Kleine pauze, Spoorloos verdwenen, Flodder, Shouf shouf habibi, Vrienden voor het leven, Westenwind en Medisch Centrum West. Haar debuut op televisie maakte ze in 1990 in de serie Spijkerhoek, waarin ze drie seizoenen meespeelde. Op het grote scherm was ze te zien in SINT van Dick Maas, MVIED – the Battle en speelde ze met Kees Brusse in de film Tasten in het duister.

Op televisie presenteerde Cynthia voor RTL4 Bestemming Nederland, het woonprogramma Mijn tweede thuis en gedurende twee seizoenen het wekelijkse lifestyle-programma 4me.

Bij RTL5 presenteerde ze drie seizoenen het succesvolle reality- en woonprogramma Vrienden houden huis.
Ook voor het bedrijfsleven is zij multi-inzetbaar als presentatrice en gespreksleidster.

Na drie seizoenen in de rol van Bianca Bouwhuis, de dagelijkse soap serie GTST, is Cynthia gestopt bij deze populaire serie. Daarnaast vervult ze een van de hoofdrollen in de allereerste internetcomedy van Nederland, Gooische Frieten, en speelde ze onlangs nog in de succesvolle bioscoopfilm De marathon. In het najaar van 2013 startte Cynthia als presentatrice bij SBS6 samen met Beau van Ervendorens bij het dagelijkse live programma Show Vandaag. In het najaar van 2014 zal Cynthia te zien zijn in de nieuwe serie Hollands Hoop en heeft ze de hoofdrol in de nieuwe One Night Stand-film EDDY & COBY.

Cynthia is een veelgevraagde stem voor diverse tv-en radiocommercials, televisieprogramma’s, documentaires en bedrijfs- en instructiefilms. Tot oktober 2007 was Cynthia zeven jaar lang een vast gezicht in de commercials van energiebedrijf Essent: het werd een van de langstlopende serie-commercials in Nederland.

Cynthia Abma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cynthia Abma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cynthia Abma wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cynthia Abma. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cynthia Abma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.