Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Curt Fortin boeken?

Curt Fortin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Curt Fortin

Wilt u Curt Fortin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Curt Fortin

Curt Fortin zingt, danst, acteert, regisseert en... is professioneel taartenbakker! Hij werd bekend als presentator van Top of the Pops, dat inmiddels is gestopt. Nu presenteert hij URBNN, het urbanprogramma met alles over uitgaan, lifestyle, comedy, tv, media en muziek. Curt komt op 27 september 1978 in het warme Aruba ter wereld. Op vijfjarige leeftijd ruilt het gezin Aruba in voor Nederland en gaat hij met moeder en zus in Den Haag wonen. Van kleins af aan wilde Curt al zanger of acteur worden. Op zijn veertiende heeft hij zijn eerste eigen band, waarmee hij door Nederland en de Nederlandse Antillen toert.

Naast muziek stort Curt zich in 1999 op regisseren. Hij maakt de film Kleine Man die door TV-West wordt uitgezonden. Hij schrijft ook twee musicals, waaronder Game Over, die hij bovendien regisseert en waarin hij heeft gespeeld.

Taarten ontwerpen kan Curt Fortin ook heel goed. De BNN-presentator is er zelfs een bedrijfje in begonnen met zijn moeder.

Maar de passie voor muziek blijft hem bezig houden. In 2000 schrijft Curt een paar nummers. Twee hiervan, Love 2 Stay en Takin’ the Step worden op cd-single uitgebracht. In 2001 en 2002 presenteert hij samen met Filemon Peroti het radioprogramma G-time op de Zoetermeerse stadsradio. Elke zondagavond draaien zij de lekkerste gospel en R&B nummers.

Het grote publiek kent Curt misschien wel van Staracademy, waar hij in 2002 een van de twaalf studenten was. In datzelfde jaar was hij ook op televisie te zien in gastrollen in Onderweg naar Morgen en Bon Bini Beach. In december 2003 speelt hij een van de bedienden van Tim van Athene. Daarnaast is Curt ook in musicals te zien. In 2004 speelde hij Roberto in De Zevensprong. In 2006 en 2007 vertolkt hij Shere Kan in de musical Jungle Boek. Vanaf 1 juni 2005 was hij vaste presentator van Top of the Pops. De ideale baan waar hij zijn liefde voor muziek in kwijt kon. Nu richt Curt zich vooral op het urban lifestyle-programma URBNN, dat hij presenteert. Vanaf maart is Curt daarnaast als voetballer te zien in de serie Voetbal Vrouwen op RTL 4.

Curt Fortin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Curt Fortin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Curt Fortin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Curt Fortin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Curt Fortin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.