Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 425,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Cupcake Girls boeken?

Cupcake Girls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cupcake Girls

Wilt u Cupcake Girls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cupcake Girls

Wanneer onze Cupcake Girl haar entree maakt zullen alle ogen op haar gericht zijn. Zij is een prachtige ‘zoete’ verschijning. Onze Cupcake Girls presenteren en etaleren cupcakes en cakepop-lollies. In overleg met u en onze vaste leverancier kunt u uw voorkeur voor smaken en kleuren selecteren.

Uw gasten zullen smullen van de overheerlijke cupcakes!

Cupcake Girls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cupcake Girls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cupcake Girls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cupcake Girls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cupcake Girls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.