Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cry boeken?

Cry boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cry

Wilt u Cry direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cry

Cry van het Individuals collectief is een 21-jarige rapper uit Rotterdam. Met een mix van een hoog BPM, vrolijke beats en veel lines over designerkleding laat hij zien dat muziek maken voor hem vooral leuk moet zijn. Zijn manier van leven is gefocust op lol hebben en dat is terug te horen in zijn muziek.

Hij is pas anderhalf jaar bezig met het uitbrengen van muziek en soloclips als ‘1honderd’, ‘Soda’ en ‘PC Hooftstraat’ werden goed ontvangen. Toen hij zijn tweede mixtape, ‘Young Cry 2’ uitbracht werd het duidelijk dat hij niet zomaar een nieuwkomer is en behaalde daarom al binnen 4 dagen een ton streams.

Zijn enthousiasme en charisma is terug te zien in zijn energieke shows; hij weet moeiteloos het publiek mee te krijgen. Dit zorgde ervoor dat hij eerst samen met zijn collectief het voorprogramma van een aantal shows van Leafs mocht verzorgen, en even later deed hij als solo act het voorprogramma van de uitverkochte ‘Zo Vader Zo Zoon’ tour van Jacin Trill en Bokoesam. Door deze tour werd het allemaal nog duidelijker: Cry is er om te blijven.
 

Cry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cry zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cry wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cry. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cry te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.