Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Crooxs boeken?

Crooxs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Crooxs

Wilt u Crooxs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Crooxs

IT'S CROOXS!

Een MC die reeds alle grote podia in binnen- en buitenland gerockt heeft, gecombineerd met een DJ die elke club in Nederland al heeft gezien... Crooxs komt gegarandeerd binnen als een sloopkogel! Een interactieve performance vol showelementen, een non-stop waterval aan muzikale knallers én een wervelwind aan on stage energie!

Crooxs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Crooxs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Crooxs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Crooxs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Crooxs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.