Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Crazy Dj Team on Tour boeken?

Crazy Dj Team on Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Crazy Dj Team on Tour

Wilt u Crazy Dj Team on Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Crazy Dj Team on Tour

Eindelijk is het zover, de 2 mafste en meest gestoorde DJ's van Nederland gaan de discotheken, feestzalen en feesttenten onveilig maken met hun nieuwe show. Het belooft een super spektakel te worden op het podium: veel give-aways, veel interactie en natuurlijk 2 DJ's die het publiek letterlijk op de kop krijgen.

Na enkele jaren solo en samen een groot aantal klussen gedaan te hebben vinden ze het nu tijd om "volwassen" te worden en met een echte tour op pad te gaan. Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc. Het maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar mee kan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op "echte" zangkunsten van deze 2 helden!

Gillende meiden, bloemen (met bloempotten!) en een groot superfeest zijn het gevolg. De allerleukste, nietszeggende dingen gebeuren op het podium. De show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie (die als het goed is niet kapot kan) en een mega vette lichtshow (die ook uit kan!).

Standaard bestaat de show uit:
-Het Crazy DJ Team
-Mega Strakke DJ Booth
-Lichtshow
- Geluidset tot +/- 200 personen

Crazy Dj Team on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Crazy Dj Team on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Crazy Dj Team on Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Crazy Dj Team on Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Crazy Dj Team on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.