Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.375,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, excl. eventuele reiskosten
Volledige prijslijst

Cover Company boeken?

Cover Company boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cover Company

Wilt u Cover Company direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cover Company

Cover Company is niet de standaard feesten- en partijenband. Onderscheid wordt gemaakt in de repertoirekeuze, niet alleen de voor de hand liggende nummers worden gespeeld. Het is een hechte vriendenclub die zich bij ieder optreden weer met hart en ziel geeft. Als je een feest geeft en je wilt een band laten spelen die je gasten “op de vloer krijgt”, dan wil je er zeker van zijn dat je kwaliteit inhuurt.

De Noord Hollandse “Cover Company” zijn al ruim 25 jaar actief en zijn te vinden op de meest uiteenlopende feesten, trouwfeesten, privé feesten, bedrijfsfeesten of festivals. Deze 6-koppige formatie zorgt ervoor dat de voeten van de vloer gaan met de hits uit de 70’s tot aan nu! Daarnaast is deze band in 2009 op de tweede plaats geëindigd bij een provinciale contest; “Clash of the Coverbands”. Kortom: 1 brok kwaliteit!

Cover Company boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cover Company zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cover Company wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cover Company. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cover Company te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.