Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Countdown boeken?

Countdown boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Countdown

Wilt u Countdown direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Countdown

Countdown neemt het publiek mee in een countdown van echte dans-, party- en meezingklassiekers uit de jaren tachtig! Sta klaar voor een echte muzikale sensatie. Een waterval van muzikale juwelen uit het decennium waarin, volgens de echte feestkenners, de mooiste muziek aller tijden is gemaakt. Countdown is een gegarandeerd succes voor uw evenement zoals dorps- en stadsfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, discotheken, kroegen en alle andere gelegenheid waar live muziek op prijs wordt gesteld.

Countdown heeft verschillende showmogelijkheden: Of het gaat om avondvullende entertainment of een show tijdens een festival.

Laat u zich vrijblijvend adviseren en breng uw evenement terug naar de sfeer van de glorieuze Jaren Tachtig!

 

Countdown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Countdown zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Countdown wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Countdown. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Countdown te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.