Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Costar On Sax boeken?

Costar On Sax boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Costar On Sax

Wilt u Costar On Sax direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Costar On Sax

Costar is de pionier van de house-saxofoon en één van Nederlands meest funky blazers. In de legendarische club Roxy in Amsterdam speelde hij voor het eerst met dj’s. Tijdens het MTV-programma ‘The Trip’ kon ook de rest van Nederland kennis maken met zijn talent. Inmiddels heeft hij de hele wereld over gereisd, stond hij zowel mainstage op MysteryLand en Dance Valley, alsook in alle grote clubs in Nederland. Zijn muzikale stijl kenmerkt zich door zijn
bescheidenheid in de muziek. Platen worden mooi en funky aangevuld in plaats van volgespeeld, waarbij de breaks niet over het hoofd worden gezien. Zijn show contrasteert enigszins met deze bescheidenheid.

Costar is met zijn saxofoon in de mond regelmatig gesignaleerd bovenop speakerzuilen, bars, tafels en op daken van strandclubs.

Costar On Sax boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Costar On Sax zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Costar On Sax wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Costar On Sax. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Costar On Sax te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.