Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Costa Cordalis boeken?

Costa Cordalis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Costa Cordalis

Wilt u Costa Cordalis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Costa Cordalis

23 Albums, 50 singles en miljoenen verkochte platen heeft Costa Cordalis al op zijn naam staan. Bepaald geen slechte score voor iemand die op zijn zestiende al inzag dat hij in zijn geboorteland Griekenland geen groot succes zou krijgen en met de trein naar Duitsland afreisde.

Costa vestigde zich in Frankfurt en leerde Duits aan het Goethe instituut. Hij studeerde filosofie en Germaanse talen en bracht in 1965 zijn eerste plaat uit: Du Hast Ja Tränen In Den Augen, een cover van Crying In The Chapel van Elvis Presley. Meer succes viel hem in 1973 ten deel met het zelfgeproduceerde Carolina, Komm en Steig In Das Boot Heute Nacht, Anna Lena.

Echt onsterfelijk werd de charmante Griek in 1976, toen hij drie maanden lang in de Duitse top 10 stond, met de klassieker Anita. Costa is niet voor het eerst te gast in Nederland en zeker niet voor het laatst! Wie kent hem niet van de hits: Anita, Carolina, Komm, Steig In Das Boot Heute Nacht, Anna Lena, Viva La Noche.

Costa Cordalis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Costa Cordalis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Costa Cordalis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Costa Cordalis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Costa Cordalis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.