Twilight Entertainment

     
Corry Konings boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Corry Konings boeken?

Corry Konings boeken / huren ?

Wilt u Corry Konings huren voor een optreden? Dan is Twilight Entertainment het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van Corry Konings. Wij informeren u vrijblijvend betreffende de prijs /kosten en andere zaken.

Wilt u Corry Konings direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Corry Konings

Corry Konings start haar haar carriere als zangeres op 15-jarige leeftijd . In 1970,scoort ze als ‘Corry en de Rekels’ furore met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. Twee jaar nadien start ze een solo-carrière. Ze scoort hits met nummers als 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' en 'Jij weet toch wel wat liefde is'.

Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam Corry met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

Vele jaren later is de lijst van liedjes enorm, meer dan 270 nummers heeft Corry inmiddels op haar naam staan.

Anno 2015 is Corry Konings nog steeds te boeken voor optredens, in een set van 30 minuten passeren vele hits. Met haar ongekend stemgeluid brengt ze u terug naar de tijd van weleer en de liedjes van nu.

Corry Konings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Corry Konings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Corry Konings wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Corry Konings. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Corry Konings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.