Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Corria Houthuizen boeken?

Corria Houthuizen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Corria Houthuizen

Wilt u Corria Houthuizen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Corria Houthuizen

Corria Houthuizen begon haar loopbaan als communicatie en PR specialist in de cosmeticabranche. Tijdens werkzaamheden in Frankrijk ontmoette ze een “neus”, een man met het unieke talent om parfums te creëren. Hij heeft haar voor het eerst kennis laten maken met wijn en wijnproeven om een geurenkader op te bouwen, zeg maar je neus te trainen. Na een tijdje in Zuid-Frankrijk zo ongeveer elke aanwezige wijnproducent te hebben bezocht, was ze verkocht: wijn moest en zou haar vak worden! En na eerst een paar jaar voor wijnproducenten en importeurs gewerkt te hebben, startte deze vinoloog in 1999 haar eigen bedrijf.

Corria is eigenaar en directeur van de Wine & Food Communication Group, waarin verschillende gespecialiseerde activiteiten en diensten op het gebied van wijn- en food zijn ondergebracht. Samen met haar man heeft ze een wijnspeciaalzaak en wijnbar en bovendien studeert ze momenteel voor de hoogste wijngraad: Magister Vini. Er zijn tot op heden maar vijf mensen die deze titel dragen.

Voor 24Kitchen zal ze haar expertise inzetten om als 'liquid chef' de Nederlandse consument op laagdrempelige wijze bekend te maken met wijn en andere drankjes. “Ik kan er enorm van genieten als ik mensen kan enthousiasmeren voor wijn, het toegankelijk en begrijpelijk voor ze maken. Maar ook koffie, thee, bier en sappen kennen interessante verhalen en smaken. Eten en koken zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met iets lekkers te drinken. En daar is zoveel over te vertellen en ontdekken dat ik me bij 24Kitchen als een vis in het water voel."

Corria Houthuizen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Corria Houthuizen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Corria Houthuizen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Corria Houthuizen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Corria Houthuizen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.