Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 tot 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Coronas go Carnaval boeken?

Coronas go Carnaval boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coronas go Carnaval

Wilt u Coronas go Carnaval direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Coronas go Carnaval

Het bekende Coronas balkonnetje, waar het publiek verzoeknummers aangevraagt wordt tijdens carnaval vervangen door een speciaal gemaakte "naakte" pop. Deze wordt aangekleed en gestyled door het publiek. En elk kleding of accessoire vraagt om specifieke muziek.

Spelen de Coronas een schlager, die bij het Heinokapsel hoort? Of krijgt de pop reggae rasta`s? Wordt het een vrolijke soulbroek of toch het het happy hardcore trainingspak. En wat gaan de Coronas spelen als een pop een lederhose aankrijgt met schotse ruitjes? Of een ruig leren jasje met bloemetjes patroon?

Dit optreden staat garant voor carnavalske taferelen en hachelijke muzikale situaties. Maar het dak gaat eraf. Net als bij Pinkpop, Het Holland Heineken Huis en meer dan 2000 andere optredens.

Coronas go Carnaval boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Coronas go Carnaval zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Coronas go Carnaval wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Coronas go Carnaval. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Coronas go Carnaval te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.