Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Dj en presentator
Volledige prijslijst

Corne Klijn boeken?

Corne Klijn boeken / huren ?

Wilt u Corne Klijn huren voor een dj optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Corne Klein vindt u op deze pagina.

Wilt u Corne Klein direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Corne Klijn

Corne Klijn is geboren op 15 december 1961. Met wat singeltjes, twee pick-ups, een cassettedeck, een mengpaneeltje en een microfoon, begon zijn carrière al op 10-jarige leeftijd in zijn slaapkamer.
Tot aan zijn achttiende draaide Corne op schoolfeestjes en trouwpartijen. Daarna volgde de eerste locale radiostations, Radio Royale en Maasstad Radio. Taveerne De Zeuve Lantaarns in Drunen was de eerste discotheek waar hij zijn draaikunsten ten gehore bracht.Voor deze discotheek deed Corné de inkoop van de import platen en zo kwam hij bij de bekendste platenzaak ‘Kareltje Import’ in Utrecht terecht, waar hij vervolgens zes jaar als inkoper/verkoper werkte.

Corne Klijn doorbraak op landelijke radio


Door zijn werk kwam hij met veel verschillende mensen in contact, dit zorgde ervoor dat Corné vervolgens bijna vier jaar bij de Utrechtse club Cartouche, het Amsterdamse Escape Venue en ook bij Midstad FM draaide. Daar werd hij al snel ontdekt en Corné werkte vervolgens een half jaar mee aan het programma ‘Dinges en Van Inkel” bij Veronica. Toen Lex Harding begon met Radio 538, begon ook de professionele radio loopbaan van Corné. Hij startte samen met Erik de Zwart, Wessel van Diepen, Michael Pilarczyck en Rick van Velthuysen bij deze radiozender. Na bijna drie jaar Radio 538, ging Corné naar 3FM, waar hij met het programma ‘Kort & Klijn’ de opvolger was van de ‘Avondspits’ van Frits Spits bij de NPS.
Zeven jaar later maakte Corné de overstap naar de TROS 3FM waar hij op vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur de ‘Dance Classics Party Request’ presenteert, op zaterdag tussen 15.00 en 18.00 uur de ‘Mega Top 50’ en op zondag tussen 15.00 en 18.00 uur de ‘Kort & Klijn show’.

Corne Klijn niet alleen passie voor muziek


Corné Klijn heeft ook een passie voor Formule1 en motorraces. Voor de televisiezender RTL maakte hij het programma RTL Motorsport met daarin aandacht voor het WK superbike en supersport en het Nederlands kampioenschap wegrace. Sinds 2007 presenteert Corné de Moto GP op RTL 7. Hierdoor is hij bij 3FM alleen nog met de ‘Dance Classics Party Request’ te horen valt hij in de weekenden in voor de TROS-DJ’s.
De ‘Dance Classics Party Request’ is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen en is er ook een aantal dubbel cd’s uitgekomen met de titel: ‘Corné Klijn’s Disco Classics Party’.
Op dit moment is Corné Klijn vaste presentator bij Sterren.nl en is hij ook regelmatig te horen op Radio2 bij de Gouden Uren en het zaterdagmiddag programma “Muziekcafé” live uit studio Plantage in Amsterdam.
Corné Klijn blijft naast zijn radio- en televisiewerkzaamheden ook regelmatig in het land te zien en te horen met zijn Dance Classics Party, waarbij hij elke keer weer van elke avond een knal! Feest weet te maken!
 
Corné Klijn on the Air! – Everywhere!

Corne Klijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Corne Klijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Corne Klijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Corne Klijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Corne Klijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.