Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Corine Boon boeken?

Corine Boon boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Corine Boon

Wilt u Corine Boon direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Corine Boon

Corine Boon is geboren in Krommenie en opgegroeid in Wormerveer.
Hoewel ze was aangenomen op de HTS, besloot Corine de docentenopleiding aan de Rotterdamse dansacademie te volgen. Hier specialiseerde ze zich in jazz-, tap- en moderne dans en na vier jaar studeerde ze af als docente.

Na enige tijd les te hebben gegeven werd ze aangenomen bij de musical Cats. Vervolgens was ze ruim tien jaar werkzaam in het theatervak als danseres, dance-captain, zangeres en actrice in diverse musicals en theatershows zoals Zeldzaam, Chicago, Mata Hari, André van Duin Revue, Move!, De Roze Krokodillen, A Chrous Line, Route 66, Madley Amsterdam, Kaptain Banana NY en De Bevrijdingsrevue.

Na een aantal gastrollen in diverse series te hebben gespeeld, werd Corine gecast voor een vaste rol in de soapserie Goudkust. Ze besloot haar horizon te verbreden en haar theatercarrière tijdelijk in te ruilen voor een televisiecarrière. Corine speelde na Goudkust in de serie Volgens hem, Volgens haar. Ook speelde Corine een rol in de film Engine Trouble.

Niet lang daarna werd Corine door RTL4 benaderd om als presentatrice de omroep te versterken. Zo presenteerde zij Spott.nl, Thuis op internet, Wil je met mij trouwen? (voor dit programma heeft zij ook de leader ingezongen), Camping Life en tot op heden het programma Eigen Huis & Tuin.

Naast haar huidige werkzaamheden voor Eigen Huis en Tuin, is ze regelmatig te horen in radio- en televisiecommercials en verzorgt ze bedrijfspresentaties.

Momenteel bekijkt Corine de mogelijkheden om ook het acteren weer op te pakken.

Corine Boon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Corine Boon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Corine Boon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Corine Boon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Corine Boon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.